Egri Balassi Bálint Általános Iskola

Nemzeti Tehetség Program – A MI történetünk

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0257 azonosítóval benyújtott A MI történetünk című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült.
Nemzeti Tehetség Program - A MI történetünk

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0257 azonosítóval benyújtott A MI történetünk című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült. Ennek keretében a 2023/2024-es tanévben egy olyan komplex, tanórán kívüli program megvalósítására nyílik lehetőségünk, ahol a résztvevő diákok megismerkedhetnek a mesterséges intelligenciával, annak felhasználási lehetőségeivel és digitális történeteket alkotva elmesélhetik az ezzel kapcsolatos benyomásaikat.

Várjuk más intézmények 7. és 8. évfolyamos, a téma iránt érdeklődő diákjainak jelentkezését is! További információkért keresse a pályázat koordinátorát a kiss.andras.edu@gmail.com e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2024. 01. 17.