Egri Balassi Bálint Általános Iskola

Bejegyzések

Határtalanul 2024. május 6-10. 7.a osztály

Iskolai kirándulás Szlovéniába és Horvátországba: Május első hetében iskolánk diákjai egy különleges tanulmányi kiránduláson vettek részt. Ellátogattunk Göntérházára, Lendvára és Fiumébe, ahol magyar emlékekkel ismerkedtünk meg, majd Eszéken folytattuk utunkat. Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, mint például a Hármas Határ Kőnél tett kirándulás és a tengerben való fürdés. Köszönjük tanárainknak a szervezést és a felejthetetlen hetet!

Tovább olvasom »

Czinege Balázs: Az Eger SE büszkesége

Iskolánk tanulója, Czinege Balázs, az Eger SE U10-es csapatának kiemelt tehetsége és meghatározó tagja. Balázs pályafutása során lenyűgöző eredményeket ért el hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, és további izgalmas kihívások várnak rájuk a jövőben.

Tovább olvasom »
Nemzeti Tehetség Program - A MI történetünk

Nemzeti Tehetség Program – A MI történetünk

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0257 azonosítóval benyújtott A MI történetünk című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült.

Tovább olvasom »
Nemzeti-Tehetseg-Program-Zumi-iskolaba-megy

Nemzeti Tehetség Program – Zümi iskolába megy

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0256 azonosítóval benyújtott Zümi iskolába megy című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült.

Tovább olvasom »

Nemzeti Tehetség Program – Hamupipő

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0255 azonosítóval benyújtott Hamupipő című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült.

Tovább olvasom »