Egri Balassi Bálint Általános Iskola

Bejegyzések

Czinege Balázs: Az Eger SE büszkesége

Iskolánk tanulója, Czinege Balázs, az Eger SE U10-es csapatának kiemelt tehetsége és meghatározó tagja. Balázs pályafutása során lenyűgöző eredményeket ért el hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, és további izgalmas kihívások várnak rájuk a jövőben.

Tovább olvasom »
Nemzeti Tehetség Program - A MI történetünk

Nemzeti Tehetség Program – A MI történetünk

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0257 azonosítóval benyújtott A MI történetünk című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült.

Tovább olvasom »
Nemzeti-Tehetseg-Program-Zumi-iskolaba-megy

Nemzeti Tehetség Program – Zümi iskolába megy

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0256 azonosítóval benyújtott Zümi iskolába megy című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült.

Tovább olvasom »

Nemzeti Tehetség Program – Hamupipő

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló Nemzeti Tehetség Program “Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című kategóriában. Az NTP-TEHETSEG-23-0255 azonosítóval benyújtott Hamupipő című projektünk 2.000.000 Ft támogatásban részesült.

Tovább olvasom »

Október 23-ai megemlékezés

Iskolánkban október 20-án tartottuk meg az 1956-os forradalomhoz kapcsolódó megemlékezésünket. A műsort a 8.b osztály az újraalakult énekkar segítségével mutatta be iskolánk diákjainak, a felkészítést intézményünk új kollégái végezték.

Tovább olvasom »

Határtalanul 2023. 04. 20-22. Felvidék

Első úticélunk az almágyi alapiskolában vezetett. Az igazgatóhelyettes asszony nagyon kedvesen fogadta csoportunkat. Velünk egykorú, magyar anyanyelvű gyerekekkel ismerkedhettünk meg. Kezdetben mi is és ők is furán méregettük egymást.

Tovább olvasom »