Egri Balassi Bálint Általános Iskola

Czinege Balázs: Az Eger SE büszkesége

Iskolánk tanulója, Czinege Balázs, az Eger SE U10-es csapatának kiemelt tehetsége és meghatározó tagja. Balázs pályafutása során lenyűgöző eredményeket ért el hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, és további izgalmas kihívások várnak rájuk a jövőben.

Örömmel osztjuk meg Önökkel, hogy iskolánk tanulója, Czinege Balázs, az Eger SE U10-es csapatának meghatározó tagja és kiemelt tehetsége. Balázst a labdarúgás iránti elkötelezettsége és rendkívüli tehetsége teszi egyedülálló játékossá a pályán, miközben az iskolai életben is példamutató teljesítményt nyújt.

Balázs nem csupán egy tehetséges labdarúgó, hanem egy kivételes személyiség is. A pályán és azon kívül is példát mutat a sportszerűségről, alázatról és kitartásról. Csapatjátékra való hajlama és állandó elkötelezettsége mindenki számára inspirációt jelent. Az Eger SE csapatában nem csupán egy játékos, hanem egy megbízható oszlopos tag, aki mindig kész a teljesítményre és a csapattársak támogatására.

Az elmúlt időszakban Balázs és csapata lenyűgöző eredményeket ért el, nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is. Csapatával részt vettek olyan rangos eseményeken, mint a Champions Trophy, a Youth Talent Cup Elite torna vagy éppen a Nemzetközi Gyermektorna. Ezek az eredmények nem csupán a tehetséget, hanem az elszántságot és az áldozatokat is dicsérik, amelyeket Balázs és csapata hozzátesznek a játékhoz.

A 2024-es év is izgalmas kihívásokat tartogat Balázs és társai számára, akik nemcsak a horvátországi UMAG Trophy-n vesznek részt, hanem Németország felé is veszik az irányt, hogy az Allianz Arena melletti pályákon mérkőzhessenek különböző nemzetiségű ellenfelekkel.

Balázs eddigi eredményei:

Champions Trophy, Gyula 1. hely
Youth Talent Cup Elite torna, 1.hely
Nemzetközi Gyermektorna, Hajdúnánás 2. Hely
Karnevál Nemzetközi torna, Debrecen 3. Hely
Balatonlelle Cup, 1. hely
Szegedi Nemzetközi Torna 1. hely
Bogy Cup, Detva Szlovákia 2. hely
Valamint több hazai tornán is kiemelkedő teljesítménye miatt egyéni elismerésben részesítették.

Gratulálunk Balázsnak és az Eger SE csapatának az eddigi sikerekhez, és sok sikert kívánunk a jövőbeni versenyeken és kalandokban!