A nyári szünidő kezdete a Balassiban

Napközi Erzsébet-táborunkban izgalmas és változatos programokkal töltöttük napjainkat, melyeket a gyerekek nagy lelkesedéssel fogadtak. A hét egyik legemlékezetesebb eseménye a budapesti kirándulásunk volt.

Napközi Erzsébet-táborunkban izgalmas és változatos programokkal töltöttük napjainkat, melyeket a gyerekek nagy lelkesedéssel fogadtak. A hét egyik legemlékezetesebb eseménye a budapesti kirándulásunk volt. Megcsodáltuk a főváros nevezetességeit, majd az Elevenparkban szórakoztunk, ahol a kalandpark izgalmas és vidám perceket szavatolt mindannyiunk számára.

A Harlekin Bábszínház Padlás c. előadásának próbáján és az azt követő kulisszajáráson a bábszínészektől tanultunk sokat a színházi világról. A tábort egy látogatás a közeli állatmenhelyre is gazdagította. Megismerkedtünk a menhely lakóival, akiknek egy kis szeretetet és figyelmet is adhattunk.

Kézműves foglalkozásokat is szerveztünk, ahol a kreativitásukat kamatoztathatták. Festettek, gyöngyöt fűztek, saját kezűleg szép emlékeket készítettek. Természetesen nem maradhatott el a pancsolás és szórakozás a hűsítő Egri strandon sem. A nyári melegben a gyerekek önfeledten játszhattak a vízben, és együtt élvezték a napsütést.

Kapcsolódó bejegyzések

Élet a Balassiban

Határtalanul 2023. 04. 20-22. Felvidék

Első úticélunk az almágyi alapiskolában vezetett. Az igazgatóhelyettes asszony nagyon kedvesen fogadta csoportunkat. Velünk egykorú, magyar anyanyelvű gyerekekkel ismerkedhettünk meg. Kezdetben mi is és ők is furán méregettük egymást.

Tovább olvasom »
Aktuális

Tanévkezdési információk

Kedves Szülők, és Diákok!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket a 2023/2024-es tanév indulásával kapcsolatos fontos információkról. Az alábbiakban részletezzük a következő hetek eseményeit és időpontjait, hogy mindenki könnyedén felkészülhessen az új tanévre.

Tovább olvasom »
Aktuális

Fonyódliget

Fantasztikusan éreztük magunkat a fonyódligeti Erzsébet-táborban július 16-21-ig, amit ez a rövid videó is bemutat.

Tovább olvasom »