Egri Balassi Bálint Általános Iskola

A nyári szünidő kezdete a Balassiban

Napközi Erzsébet-táborunkban izgalmas és változatos programokkal töltöttük napjainkat, melyeket a gyerekek nagy lelkesedéssel fogadtak. A hét egyik legemlékezetesebb eseménye a budapesti kirándulásunk volt.

Napközi Erzsébet-táborunkban izgalmas és változatos programokkal töltöttük napjainkat, melyeket a gyerekek nagy lelkesedéssel fogadtak. A hét egyik legemlékezetesebb eseménye a budapesti kirándulásunk volt. Megcsodáltuk a főváros nevezetességeit, majd az Elevenparkban szórakoztunk, ahol a kalandpark izgalmas és vidám perceket szavatolt mindannyiunk számára.

A Harlekin Bábszínház Padlás c. előadásának próbáján és az azt követő kulisszajáráson a bábszínészektől tanultunk sokat a színházi világról. A tábort egy látogatás a közeli állatmenhelyre is gazdagította. Megismerkedtünk a menhely lakóival, akiknek egy kis szeretetet és figyelmet is adhattunk.

Kézműves foglalkozásokat is szerveztünk, ahol a kreativitásukat kamatoztathatták. Festettek, gyöngyöt fűztek, saját kezűleg szép emlékeket készítettek. Természetesen nem maradhatott el a pancsolás és szórakozás a hűsítő Egri strandon sem. A nyári melegben a gyerekek önfeledten játszhattak a vízben, és együtt élvezték a napsütést.